آموزش وردپرس
خانه / محمّد فلاح امیرشاهی

محمّد فلاح امیرشاهی

محمّد فلاح امیرشاهی
نویسنده بخش خبری

آزمایش تحمل گلوکز (Glucose Tolerance Test – GTT)

blood-glucose-test-copy

بیشتر مواد غذایی مصرفی مردم در زمان هضم مستقیما به گلوکز تبدیل شده و بدن از آن به عنوان انرژی استفاده می کند. انسولین تولید شده از پانکرانس به ورود گلوکز به داخل سلول ها کمک می کند. دیابت بیماریی دراز مدت، ناشی از عدم تولید کافی انسولین و یا …

ادامه نوشته »

ارائه سریعتر نتایج آزمایش تب زرد به وسیله آزمایشگاه های سیار

دکتر پیر فورمنتی، متخصص تب های هموراژیک (خون ریزی دهنده) در سازمان بهداشت جهانی و مدیر شبکه آزمایشگاهی پاتوژن های خطرناک نوظهور می گوید: « درمان مبتلایان به تب زرد متکی به داشتن تشخیص درست است که خود در گرو داشتن ظرفیت آزمایشگاهی لازم برای شناسایی سریع این بیماری است.» …

ادامه نوشته »

10 چیزی که باید درباره تست های آزمایشگاهی بدانید!!!

ما در هفته ی شناخت حرفه ی آزمایشگاه بالین (24 تا 30 آوریل 2016) از تعدادی متخصص آزمایشگاه خواستیم تا فهرستی کلیدی از مواردی که فکر می کنند برای بیمار و پزشکان درباره ی تست های آزمایشگاهی مهم است تهیه کنند، که ده مورد از مهمترین های آنها در زیر …

ادامه نوشته »

پروتئینی کلیدی و کنترل پاسخ های ایمنی

دانشمندان پروتئینی را شناسایی کرده اند که نقشی کلیدی در پاسخ های ایمنی بازی می کند. آنها برای توضیح اینکه چرا گاهی سلول های  T در پاسخ به تومورها و عفونت های مزمن شکست می خورند، عملکرد این پروتئین ها را در موش بررسی کردند. با این کشف ممکن است …

ادامه نوشته »

مواد شیمیایی که روزانه با آن سر و کار داریم، باعث ذخیره چربی در سلول ها می شوند

IMG-20160428-WA0000 (Copy)

  طبق تحقیق چاپ شده در مجله ی « سم شناسی در آزمایشگاه »، مقدار چربی ذخیره شده در بدن ما ممکن است با قرار گرفتن در معرض «فتالات» تحت تاثیر آن قرار گیرد. فتالات ماده ی شیمیایی است که در طیف وسیعی از محصولات، از پولیش ناخن تا صابون …

ادامه نوشته »